Обадете се : +359878333744
Български English Влез

Рожден ден

Условия на спечелване на десерт

   1. Влезте в hmfoods.bg

   2. Поръчайте си основно ястие от фиксираното ни седмично меню за 27-31.08.2018

   3. Добавете десерт към поръчката си

   4. Направете поръчката си, а ние ще намалим цената за десерта от общата Ви сума след потвърждение на поръчката.

   5. Наслади се на вкусна и лесно приготвена вечеря със сладкото изкушение, което сте избрали

 

Условията на играта, представляват официалните правила за провеждане на играта и същите ще бъдат публикувани за целия срок на провеждане на играта на официалната уеб страница на Хоуммейд Фудс ЕООД/HomemadeFoods Ltd– https://hmfoods.bg/

 

1.  Организатор на промоцията

Промоцията се организира и провежда от „ХОУММЕЙД ФУДС ЕООД/HOMEMADE FOODS LTD.“, ЕИК 204736852, наричан по-нататък „Организатор”.

2. Срок на промоцията

Играта стартира на  27.07.2018г. и приключва в на 31.07.2018г. в 11:00.

3. Награда

 Наградата е безплатен десерт за всяка направена поръчка на клиента с безплатна доставка. 

Кратко описание:

Безплатен десерт:

-        Клиента трябва да избере и закупи основно ястие от фиксираното ни меню и добави десерт по негов избор, за който не трябва да доплаща.

-        Безплатния десерт бива доставен с основното ястие и е с включена доставка

-        Клиентите могат да избират от фиксираното меню за седмицата 27 – 31.08.2018г.

4. Условия на играта

За участие в играта е необходимо участниците да се абонират за седмичния бюлетин на Homemade Foods в сайта: hmfoods.bg в срока на играта.

Участието в играта е доброволно и е обвързано с покупка. Всеки клиент на Хоуммейд Фудс ЕООД печели безплатен десерт с всяка направена поръчка. Клиента избира сам десерта, който желае да получи и получава същия брой десерти, колкото основни ястия са поръчани. Клиента не може да получи безплатно повече порции десерти от броя основния ястия, които е поръчал. 

На hmfoods.bg след направената поръчка ще изпише общата сума, с включен десерт като крайна сума. След потвърждение на поръчката от Организатора цената ще бъде намалена. Ако клиента е заплатил вече сумата с виртуалните ПОС терминали на EasyPay то тогава определената сума ще му бъде върната в рамките на 5 работни дни. 

5. Право на участие в играта

В играта имат право да участват всички физически лица, навършили 18 годишна възраст, както и лица от 14 до 18 години, при съгласие на родител, живеещи на територията на Република България, с изключение на Организатора, неговите служители и членове на семействата на всички професионално заети с кампанията лица (деца, родители, братя, сестри и съпрузи).

Съгласието на родител за участие в играта се потвърждава с декларация-потвърждение (свободен текст) до Организатора, че родителят е съгласен детето му да участва в играта, както и да получи наградата, в случай че е печеливш.

С участието си в кампанията участниците се обвързват с Условията на играта, които представляват официалните правила за провеждането на същата и се съгласяват да спазват условията и сроковете й.

6. Територия на провеждане на играта

Играта се организира и провежда на територията на Република България, в град София

7. Изпращане и получаване на подаръка

Подаръка се осигурява от ХОУММЕЙД ФУДС ЕООД и e за негова сметка.

Подаръка се изпраща на поръчалия клиент от Организатора, с основните ястия, безплатно, по куриер, с посочен адрес за доставка от победителя в рамките на гр. София. 

Подаръка бива доставяна в посочения ден на доставка от клиента, съобразен с фиксираното седмично меню на Homemade Foods и посоченото време за доставка на клиента.

Подаръка се получава срещу представяне на документ за самоличност, декларация- съгласие за предоставяне на лични данни необходими за доставката, както и декларация-потвърждение от родител за лица от 14 до 18 години, че e съгласен детето му да участва в играта и съгласие да приеме наградата в случай, че лицето е печеливш.

В случай, че лицето от 14 до 18 години е спечелилият наградата, Организаторът има право да предаде наградата на родителя/ настойника.

8. Общи правила

Участниците за подарък са длъжни да спазват настоящите официалните правила за провеждане на играта.

Условията на промоцията се публикуват в началото на срока на играта и са достъпни за целия срок на играта и една седмица след това.

Организаторът има право да допълва или променя Условията на промоцията, включително и по време на нея, но промените влизат в сила след публикуването им на официалната уеб страница на ХОУММЕЙД ФУДС ЕООД -  https://hmfoods.bg/

 

КАК ДА ПОРЪЧАМ

1

Регистрация

Споделете с нас колко често готвите и хапвате домашно приготвена храна.

Регистрирай се сега

2

Изберете вашето меню

Всяка седмица избирайте от над 25 нови рецепти за всеки вкус.

3

Вземете вашият пакет

Получете вашата кутия с всички необходими продукти, нарязани и готови за приготвяне.

4

Сгответе невероятни ястия

Следвайте нашите лесни инструкции и се насладете на избора си!

 

Получавате Вашата кутия в края на работния ден

Ще Ви донесем направената поръчка до Вашия офис, с включена доставка!